fbpx

Produkty

Organiczne bezglutenowe

Organiczne bezglutenowe

Nasze wyroby bezglutenowe są certyfikowane i w pełni bezpieczne dla osób chorych na celiakię, hashimoto czy stosujących dietę bezglutenową...Learn more

Organiczne glutenowe

Organiczne glutenowe

Organiczne wyroby glutenowe wypieczone są z wykorzystaniem receptur i technologii nawiązujących do przedwojennych technik piekarniczych.Learn more

Konwencjonalne

Konwencjonalne

Linia glutenowych produktów konwencjonalnych jest w rzeczywistości powieleniem serii organicznych chlebów glutenowych.Learn more

Gwarancja najwyższej jakości

Nasze zakłady spełniają wszelkie rygorystyczne normy związane z produkcją ekologiczną  – wszystkie nasze wyroby posiadają certyfikat sygnowany przez Pracownię BIOCERT, potwierdzający ich organiczny charakter. Laboratoryjne badania na obecność glutenu określiły jego zawartość poniżej wartości 3 ppm (czytaj 0,0003 %), tzn. poniżej progu wykrywalności. Oznacza to, że po pieczywo z tej grupy mogą bezpiecznie sięgać osoby chore na celiakię, hashimoto, oraz inne osoby stosujące dietę bezglutenową.

Aleksander Nowakowski

Nowakowski Tradycja Sp. z o.o. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich „Dotacja na kapitał obrotowy dla Nowakowski Tradycja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością”. Celem projektu jest wsparcie przedsiębiorcy w zakresie zapewnienia płynności finansowej oraz wsparcie bieżącej działalności w związku z trudnościami finansowymi, które wystąpiły wskutek epidemii COVID-19.

Dofinansowanie projektu z UE: 106 032,09 PLN


Dofinansowanie projektu z UE