fbpx

Jak wygląda proces przygotowywania naszego pieczywa w domu?

Nasze pieczywo, które dostarczamy Wam do domów jest w pełni wypieczone i gotowe do spożycia. Jeśli jednak chcecie cieszyć się jego świeżością należałoby poświęcić mu trochę czasu.  

CHLEB:


1. Rozgrzej piekarnik do temperatury 180°C
2. Wyjmij chleb z opakowania (folii)
3. Po rozmrożeniu ok (2-3 godzin) włóż chleb do nagrzanego piekarnika na 10 minut.
4. Pozwól, żeby po wyjęciu z piekarnika chleb trochę wystygł.
5. Możesz również nie korzystając z piekarnika użyć tostera.
6. Możesz oczywiście po rozmrożeniu pokroić chleb w kromki i spożyć bez dodatkowych zabiegów. 

BUŁKI:

1. Rozgrzej piekarnik do temperatury 180°C
2. Wyjmij bułki z opakowania (folii)
3. Po rozmrożeniu ok (1-1,5 godzin) włóż bułki do nagrzanego piekarnika na 5 minut.
4. Pozwól, żeby po wyjęciu z piekarnika bułki trochę wystygły.
5. Możesz również nie korzystając z piekarnika użyć tostera.
6. Możesz oczywiście po rozmrożeniu pokroić bułki w kromki i spożyć bez dodatkowych zabiegów. 

Nowakowski Tradycja Sp. z o.o. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich „Dotacja na kapitał obrotowy dla Nowakowski Tradycja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością”. Celem projektu jest wsparcie przedsiębiorcy w zakresie zapewnienia płynności finansowej oraz wsparcie bieżącej działalności w związku z trudnościami finansowymi, które wystąpiły wskutek epidemii COVID-19.

Dofinansowanie projektu z UE: 106 032,09 PLN


Dofinansowanie projektu z UE